ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

alarm-system

H ΑΘΩΣ SECURITY λόγω της πολυετούς πείρας της στις εγκαταστάσεις συστημάτων ασφαλείας και των εξειδικευμένων συνεργατών της, είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις για όλες τις ανάγκες, προσφέροντας ιδανικές λύσεις για επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα, όπως επίσης για μόνιμες αλλά και εξοχικές κατοικίες.
Η γκάμα της εταιρίας περιλαμβάνει από απλά συστήματα συναγερμού έως και εγκαταστάσεις αυτοματισμών.

Η εταιρία καλύπτει όλους τους τομείς ασφάλειας.

Συγκεκριμένα:

• Συστήματα ασφαλείας. Τα αρτιότερα συστήματα συναγερμού, πυρασφάλειας κ.α που καλύπτουν τις ανάγκες μιας βιομηχανίας, μιας επιχείρησης, μιας κατοικίας και μπορούν να συνδεθούν με το κέντρο λήψης σημάτων της εταιρίας μας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

• Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης : (CCTV & DVR): Η ΑΘΩΣ SECURITY αναλαμβάνει την εγκατάσταση κυκλωμάτων επόπτευσης, τα οποία έχουν εφαρμογή σε επαγγελματικούς χώρους, δημόσιες υπηρεσίες, κατοικίες.

• Δορυφορική λήψη σήματος : Εγκαθιστούμε Δορυφορικές κεραίες για τη λήψη οποιουδήποτε δορυφόρου για ατομική ή κεντρική εγκατάσταση.

• Αυτοματισμοί : Mε ένα τηλεφώνημα ή την αποστολή ενός SMS έχετε την δυνατότητα να διαχειρίζεστε πολλές συσκευές των χώρων σας. Θέτεται σε λειτουργία το καλοριφέρ η το θερμοσίφωνο, ανάβετε τα φώτα του κήπου, της οικίας σας κ.λ.π.

Στόχος μας να νοιώθετε και να είστε ασφαλείς.