ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

security-guard

Η συνοδεία υψηλών προσώπων είναι μία υπηρεσία που χαρακτηρίζεται πρωταρχικά από διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα. Η αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων που διατρέχει το φυλασσόμενο πρόσωπο αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας μας.
Στηριζόμενοι σε αυτή τη λεπτομερή αξιολόγηση εκπονούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ασφαλείας, το οποίο δεν διαταράσσει σε καμία περίπτωση την καθημερινότητα του φυλασσόμενου προσώπου, ακόμη κι αν αυτό ανήκει στην κατηγορία υψηλού κινδύνου.

Ειδικά εκπαιδευμένοι άντρες της εταιρίας μας με πιστοποιητικά και άδειες φύλαξης V.I.P, λειτουργούν ως συνοδοί του φυσικού προσώπου, παρέχοντάς του μία πλήρη αίσθηση ασφάλειας, ακόμη και καθ΄όλη τη διάρκεια του 24ώρου.
Το φυλασσόμενο πρόσωπο, είτε ενήλικος είτε ανήλικος, εστιάζει στις ανάλογες καθημερινές του δραστηριότητες χάρις τον ειδικό ανά περίπτωση σχεδιασμό και χειρισμό που αποτελούν την εγγύηση της απόλυτης αποτελεσματικότητας.

Επιπλέον, η εταιρία μας, παρέχει κι ειδικές υπηρεσίες concierge, κατά τις οποίες σε συνεργασία με τουριστικά γραφεία και εταιρίες ναύλωσης σκαφών, μπορεί εκτός από την ασφάλεια του φιλοξενούμενου ατόμου να εγγυηθεί και την άριστη διοργάνωση ενός ταξιδιού σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.
Το υπεύθυνο προσωπικό συνοδείας, εκπαιδευμένο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως βέβαια και ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, είναι ικανοί να διαχειριστούν οποιαδήποτε κρίση είναι πιθανό να προκύψει.